Motiv

Orice s-ar spune, nu este uşor să scrii. Sau poate este, dar nu pentru mine. Chiar şi când „Nevermore” era aproape terminată, a existat un moment în care am fost gata să renunţ. Pentru acele momente de disperare, de saturaţie, de consumare intensă, toţi avem nevoie de unele motive care să ne păstreze pe un anumit drum. Nu voi face istoria descoperirii aceastei piese, totul pare că s-a întâmplat cu mii de ani în urmă. Vă voi spune doar că Nevermore este, în cea mai mare parte, scrisă sub imperiul ei. Şi datorită ei. Să ascultaţi cu plăcere!

4 comentarii la “Motiv

 1. Araceli spune:

  Nevermore, mi s-a spus de catre o persoana cu o vasta experienta de viata asa: „Sa ai curajul sa faci ce-ti doresti. Tine minte ca vei regreta infinit mai putin chiar de ai gresi, decat daca te-ai hotari sa nu actionezi deloc.” Asadar, este minunat ca ai gasit puterea de a trece peste momentele de incertitudine, de neincredere si ai reusit sa termini ce ti-ai dorit. Sunt umane… Sunt sigura ca implinirea visului iti va aduce o satisfactie enorma. 🙂

  • Nevermore spune:

   Araceli, as fi intrutotul de acord cu ceea ce a enuntat acea persoana. Sper ca Nevermore sa nu fie implinirea unui vis, ci deschiderea unui drum. Satisfactie? Cu siguranta! Si atata timp cat aplici un alt principiu intelept, „spera la ce e mai bun, dar asteapta-te la ce e mai rau”, cred ca lucrurile nu pot merge altfel decat bine.

 2. Araceli spune:

  Simt optimism in ce ai scris :), va merge totul nu bine, ci foarte bine. Va fi implinirea unui vis dintr-un lung sir de vise :).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s