Spărgătorul de reguli. Premiu

Ada (acum câteva zile) şi Fireflight au onorat prezentul spaţiu virtual cu un premiu – Superior Scribbler Award. Am vrut să îi mulţumesc Adei mai demult, dar uneori lumea norilor este ameţitoare şi face ca unele lucruri, deşi dorite a fi făcute, să fie mereu amânate. A venit, însă, momentul mulţumirilor. Şi, cum, dacă nu v-am obişnuit încă, încerc să o fac pentru viitor, schimbarea regulilor.

De această dată, având în vedere că cei pe care i-aş fi premiat eu (dacă, prin absurd, aş fi respectat regulile) au fost deja premiaţi, am decis ca premiul să plece de aici într-o singură direcţie. Un singur spaţiu virtual va fi nominalizat – probabil nu cel mai frumos, nu cel mai roz, nu cel mai vesel şi nici pe departe perfect, pentru că mereu este loc de mai bine. În consecinţă, (da, mă puteţi învinui pe lângă nerespectarea regulilor, de nepotisme şi de jocuri de culise) premiul „Superior Scribbler Award” merge către…

ROMÂNICA ONLINE

Şi, deşi nu este necesară o motivare, voi spune de ce: pentru că încearcă să şteargă unele metehne şi să înfiereze mentalităţile şi josniciile cu care ne confruntăm, pentru a rescrie, sperăm, măcar o parte din sistemul de valori pe care ar trebui să îl avem.

Mulţam fain, încă o dată, şi o dedicaţie. Pentru toată lumea.

8 comentarii la “Spărgătorul de reguli. Premiu

  1. Araceli spune:

    Ambele premii meritate 🙂

  2. Araceli spune:

    Lasa criticii… Cat timp exista pareri pro, ar trebui sa fii multumit. Sa impaci pe toti, nu se poate 😛

  3. Araceli spune:

    Nu e usor a scrie… decat versuri proaste. Ceea ce nu e cazul. Cati impaci, sunt bun-impacati. Cantitatea nu da neaparat masura calitatii. Nu spun ca nu e bine sa ai cititori multi, ba din contra, dar nici nu inseamna ca numarul mare este vreo garantie pentru valoarea a ceea ce scrii. Valoarea a ceea ce scrii nu se modifica, indiferent cati sustinatori sau oponenti ai avea :P.

  4. […] asa ca, avand in vedere ultima experienta de acest fel, voi imprumuta ideea lui Nevermore, si voi denatura un pic conceptul de ”leapsa” … Asta pentru ca timpul fiecaruia […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s