5 comentarii la “A fost odată…

 1. Nevermore, este ştiut că tonul face muzica. Oare pe ce ton ai spus ” A fost odată… „? Nostalgie, regrete…. invitaţie….

  • Nevermore spune:

   StropiDeSuflet, nostalgie, regrete, invitatie (pentru cine este in stare). Eu cred ca poza este mai mult decat sugestiva, dar, in definitiv, nu mesajul meu este cel important, ci modul in care fiecare va percepe acea imagine. Stii deja ca imi place sa las libertate cititorilor, si nu vreau sa impun granite decat acolo unde este absolut necesar.

 2. Araceli spune:

  Eu as completa … ca „niciodata”… :), desi vor mai fi si alte dati, ca „nicodati” cu fiecare lansare…

  • Nevermore spune:

   Nu, Araceli, completarea este cat se poate de neavenita. Intre imagine si alte lansari nu exista nici cea mai mica legatura. Spuneam, limitele libertatii de interpretare a mesajului sunt mari, dar nici chiar asa de mari.

   • Araceli spune:

    Nu am sugerat nicio legătură cu imaginea, ci cu titlul :). Asta mi-a evocat.
    În fine, libertatea de interpretare și de asocieri nu ai cum s-o îngrădești, decât poate clarificând ce ai vrut de fapt să transmiți. Intenția ta este una, intenția celor scrise de tine e alta, iar ale cititorilor sunt nenumărate… Că nu coincid neapărat, aici e frumusețea artei, altfel, ar fi vorba strict despre știință: o problemă, o rezolvare, un răspuns corect. Și deja, nici măcar în știință lucrurile nu mai sunt atât de exacte.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s