Iunie

          Mi se întâmplă, din când în când, să uit cum lupt să mă eliberez din chingile timpului. Spuneam că eu plec dar revin… ca să realizez că a venit rândul unei luni să plece, a unui anotimp întreg. Iunie; vară; căldură; soare. Nu, mări de soare! Şi noi deliruri pe drumul spre celălalt ţărm unde, probabil, voi descoperi un nou continent, o nouă lume.

5 comentarii la “Iunie

 1. Faina melodie, imi aduce aminte de sesiunea de vara, intotdeauna o ascultam inainte sa plec la examen… Parca mi se face dor de niste examene… 🙂 Of, ce vremuri!

  • Nevermore spune:

   Light In Nifleheim, asa se spune (si eu subscriu), studentia este cea mai frumoasa perioada din viata. Nu ca dupa aceea ar veni sfarsitul, dar… :). Totusi, sa nu exagerez, dor de examene nu mi-a fost niciodata :))

   • Nevermore, te rog citeste Wikipedia sau dictionarul de mitologie si vezi acolo cum se scrie sau cum se citeste :p. Referitor la examene… hmmm… mi-e dor, cred, si de triumful de dupa, motiv in plus de a petrece:).

   • Nevermore spune:

    Light In NIFLHEIM, errare humanum est :). Triumfurile, motivele de petrecere nu pot fi gasite numai in promovarea unor examene. Dar este la fel de adevarat ca fiecare varsta are scopurile, bucuriile si tristetile ei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s