Final (final, pe moment)

          Mereu mi-am dorit să urez cuiva, oricui, să îi aducă ceasul ce nu a adus anul. Deşi, în momente ca acesta prezent, se urează altfel, să aducă anul care vine, nu ceasul, de toate, şi cât mai multe – şi bucurii, şi fericire, şi sănătate, şi împliniri, şi dorinţe realizate şi orice altceva mai poate născoci mintea umană sau cazul (pentru că prea de multă vreme urăsc stereotipia şi prefer să personalizez, după caz, fiecare mesaj în parte).

           Şi totuşi, privind raţional lucrurile, dorinţele, mai mult sau mai puţin mărturisite, sunt aceleaşi, diferă doar nuanţele şi modul în care sunt nu numai exprimate ci şi percepute.

           Aşa că, anul care vine să vă aducă ce veţi dori. Eu nu urez “pungi groase”, pentru că le dispreţuiesc, dar sunt gata să urez împlinire în aproape orice altă privinţă; iar din partea mea, cu de la mine putere, aş adăuga conţinutului urării şi multă, multă iubire. Să fie mai densă decât fumul de ţigară din orice crâşmă în care vă veţi afla. La Mulţi Ani! (În virtutea urării făcute, orice altă dedicaţie ar fi fost mai puţin potrivită).

8 comentarii la “Final (final, pe moment)

 1. Crisa spune:

  Fie ca anul ce vine sa iti daruiasca sanatate , iubire si un gram de fericire 🙂 La multi ani !!!

 2. Andreea spune:

  sa fim sanatosi, voiosi, sa ne hranim cu old school of rock, vintage music, carti bune, iubiri trecute si viitoare……sa fim pregatiti pentru toti si pentru toate…..:) La multi ani!

 3. Araceli spune:

  De data aceasta iti urez sa-ti doresti fara grija ca s-ar putea indeplini… Din contra… Viseaza, doreste-ti… sa ti se indeplineasca toate si multe altele nebanuite! La multi ani!

 4. „…iar din partea mea, cu de la mine putere, aş adăuga conţinutului urării şi multă, multă iubire. Să fie mai densă decât fumul de ţigară din orice crâşmă în care vă veţi afla. La Mulţi Ani!”

  Fiindcă este frumos spus (dar ce nu spui tu frumos… în afara tăcerilor?) o folosesc ca şi cum ar fi urarea mea pentru tine. Dar tu ce ştii să faci cu „multă, multă iubire? Ştii tu să o preţuieşti? Unii… când reuşesc să primească acea iubire multă, multă, o privesc ca pe un trofeu şi ca pe orice trofeu îl uită într-o vitrină prăfuită sau chiar într-un beci la obiecte scoase din uz!

  • Nevermore spune:

   Aurora, anumite urari, din punctul meu de vedere, trebuie privite ca atare, tocmai pentru ca sunt dorite altora carora li se potrivesc. Ce stiu eu sa fac cu „multa, multa iubire”? Stiu sa o urez!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s