Final temporal

          Mai moare o lună; mai mor oameni, mai mor speranţe şi dorinţe. Mai moare o lună, ca să îi ia o alta locul, aşa cum se întâmplă şi cu oamenii – cine mai crede în minciuna aceea, cum că toţi şi fiecare dintre noi suntem de neînlocuit? Cine mai crede în minciuni? Sau în minuni? Până şi minunile mor, aşa cum moare o lună dintr-un an, cum moare un om dintr-o viaţă, cum moare viaţa dintr-un timp; cum moare timpul dintr-un om… Pentru că deşi noi murim în timp, în realitate timpul, timpul nostru, moare în noi.

Reclame

4 comentarii la “Final temporal

 1. LUCIANA COSTEA spune:

  VIATA ESTE O PICATURA DIN OCEANUL DE NEMURIRE IN CARE NE SCALDAM….. NU EXISTA MOARTE , CI DOAR TRANSFORMARE ….. EVOLUTIE……

  • Nevermore spune:

   Luciana, desi opiniile sunt impartite, de multe ori am impresia ca este imposibil ca moartea sa fie o simpla finalitate. Cu toate acestea, nu putem decat sa speram, veridicitatea cobvingerilor va fi descoperita intr-un singur mod. Ca mica adaugire as spune ca, traind intr-o lume bipolara prin excelenta, nu exista numai evolutie ci si involutie, in functie de meritele fiecaruia.

   • LUCIANA COSTEA spune:

    CRED CA LEGEA COMPENSATIEI ARE MAI MULTE AMENDAMENTE , PRINTRE CARE SI ACELA DE ATI DA SANSA SA REPARI CE AI GRESIT ….. NU CRED CA INTR-UN SISTEM ASA PERFECT EXISTA INVOLUTIE…..

   • Nevermore spune:

    Luciana, din punctul meu de vedere orice greseala se cere nu numai reparata, ci si pedepsita (mai aspru sau mai putin aspru). Ori, in aceste conditii, daca intr-adevar exista o piramida a evolutiei, pedeapsa pentru greselile majore o poate reprezenta retrogradarea pe o scara inferioara, respectiv involutie. Sistemele perfecte sunt tocmai acelea care pot sa prevada fiecare dintre posibilitati.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s