Rock, mătuşă!

          Vorbeam cu cineva, nu cu multă vreme în urmă, despre cuvinte. Să nu se mire nimeni, despre cuvinte se pot spune mai multe lucruri decât pot să exprime ele. Din vorbă în vorbă, m-a izbit dilema: sunt cuvinte pe care nu le putem spune; sunt cuvinte pe care ne vine greu să le spunem. Umblam cândva printr-o crâşmă din care – am mai spus-o – eram fericit a doua zi că am scăpat doar cu dureri de cap şi că nu m-am pricopsit cu vreo hepatită. Deşi nu am mai fost pe acolo de o eternitate, uneori mă încearcă dorul de acel “rock, mătuşă!” scrijelit pe un perete alb de o mână tremurândă, sau poate de un ochi prea nesigur. Nu am apucat să îmi iau rămas bun şi mereu îmi spun că voi mai ajunge acolo măcar o dată. Minciună? Nu ştiu. Cred că dintre toate cuvintele, cel mai greu pentru mine, cel mai insuportabil de pronunţat este “adio”. Şi totuşi, de multe ori unele drumuri trebuie să se despartă. Să ne înveselim… Rock, mătuşă!

10 comentarii la “Rock, mătuşă!

 1. july spune:

  rock and roll 😆

 2. honeybee spune:

  „Cel mai bine era cu trimestre ”

  asta este si parerea mea. 🙂

 3. honeybee spune:

  Era greu din punctul nostru de vedere, al elevilor:), dar daca te gandesti la procesul de invatare, nu dauneaza invatatului asa multe pauze in care practic copiii isi ies din ritm?

  • Nevermore spune:

   Honeybee, cred ca nu sunt in masura sa raspund la o asemenea intrebare. Opiniile sunt subiective, si nu de putine ori mi-am spus ca sunt eu refractar, ca nu inteleg o cale menita sa aduca progresul. Desi, pe de alta parte, mintile care sunt factori de decizie nu sunt deloc unele luminate. Ramane conceptia straveche, pentru a domina si subjuga un popor, trebuie sa i se distruga inteligenta si sanatatea 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s