Stereotipie

          Când mi se întindea noaptea peste mare parte a vieții, mi-am uitat goana nebună cu care vroiam să îmi apropii Nimicul și mi-am recules amintirile. Din prea multă foame de apropiere, uitasem că există o singură persoană care nu mă va părăsi niciodată, nici când viața va deveni prăpastie între noi. (La Mulți Ani!)

9 comentarii la “Stereotipie

 1. JC spune:

  De unde stii ca o vei iubi mereu, de vreme ce „mereu” e inca work in progress? Nu te-ntreb cine este, unde se afla in prezent, de ce si cand a-nceput sa se caste haul intre voi, ce inaltime, greutate (din ultimele informatii), culoare a ochilor sau nuanta a parului are. Dar mi-ai putea spune macar ce varsta…

  • Nevermore spune:

   JC, in acest spatiu virtual se pot discuta idei si scrieri, mai putin detalii care au legatura directa cu viata personala. „Mereu” este o notiune relativa numai atunci cand isi pierde insemnatatea. Desi este adevarat, pentru unii exista cuvinte care nu inseamna nimic, doar „suna” bine atunci cand sunt spuse. 🙂

 2. JC spune:

  Ce inseamna „mereu” pentru tine? Crezi ca esti si tu parte a mereului respectivei femei? Daca nu, de ce nu? Daca da, de ce nu sunteti impreuna evermore, Nevermore?

 3. JC spune:

  Multam fain pentru neraspunsuri si sinonime, evitantule! Daca tot ne gasim intr-un dialog cu tente ionesciene, cat porti la pantof?

  • Nevermore spune:

   JC, inca nu am trecut la pantofi, am ramas la bocanci. Dar este irelevanta informatia avand in vedere scopul acestui spatiu, pe care nu ar trebui sa il mai reamintesc.

 4. JC spune:

  Fine, I’ll consider myself properly scolded and sent to sit in the corner… 😦

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s