Dedicatie…

          Să spunem ca e criză. Economică, politică, de energie… Vineri seara… Merge un pahar de vin și o muzică bună. Și dacă inspirație nu este, sunt amintiri destule. Uneori, vineri seara, într-un anumit bar cu o terasa albă străjuită de o balustradă albă, trăgeam o “ședință” culturală (a se citi de culturalizare). Recunosc, de suficiente ori ostentativ. Dar cât îmi plăcea, domnule, să văd cum degetele maneliștilor lăsau urme adânci în trupul de lemn al meselor! Și ce bucurie simțeam când le vedeam ochii îndobitociți luminați de suferință. Hai, e weekend… pentru voi, maneliștilor, știu că nu m-ați uitat. Sau, mai bine, pentru un om special.

7 comentarii la “Dedicatie…

  1. […] este cazul aici. Totul porneste de la o dedicatie, care nici macar nu imi e […]

  2. i.o.flavius spune:

    servus…
    da, uneori imi vine si mie sa dau „tare” niste pasaje… chiar daca stiu ca, din pacate, acestea nu vor lăsa in urmă decît enervări de moment. si suntem in… minoritate 🙂
    toate cele bune

  3. Nevermore spune:

    Buna dimineata, Flavius! Am vazut ca deja unele dintre amintirile mele si ale inexprimabilului meu prieten ti-au devenit cunoscute. Referitor la „resemnarea” ta, la siguranta ca prin anumite pasaje nu ai produce decat enervari de moment, as vrea sa spun ca te inseli. Voi reveni, cel putin eu, cu posturi care sa evoce unele lucruri. Dar, tot ca o amintire, daca am pornit toti zambind in acest weekend, hai sa mai impartasim ceva. De multe ori am incercat Pasarea Colibri, Ducu Bertzi si altii pe manelistii despre care vorbeam. Dar mezelurile le placeau mai mult. Ei bine, nu iti inchipui ca dupa un Mistret, dupa niste „copaci fara padure” pe repeat incepusera sa invete versurile de la Colibri?! Ai dreptate, suntem in minoritate, dar avem ceva in plus: inteligenta care ne poate pune la dispozitie asemenea metode de educatie (mai mult sau mai putin fortata). O zi cat mai faina!

  4. liana spune:

    Spuneti,oameni buni,ce-aveti de spus!Ca prostia ,subcultura,urla,zbiara,se intind ca pecinginea;ne sufoca,ne oripileaza!Enervarea unora va fi o victorie a bunului gust!Sa auzim de bine!

  5. Nevermore spune:

    Liana, orice urcus are o limita si de acolo incepe declinul. Daca ne-am uni mai multi fortele si nu ne-ar pasa de reactiile pe care le starnim, cred ca prostia si subcultura ar continua sa urle… de durere…

  6. liana spune:

    Ce chelalaiala ar fi!Sigur as lua bilet la asa concert….Ce vis frumos!!Cum am putea face sa devina realitate?Ai vre-o idee?Aveti vre-o idee voi ce-i ce treceti pragul acestui blog?

  7. Nevermore spune:

    Solutii sunt, punerea lor in aplicare poate ridica probleme. Ne mai gandim.

Lasă un comentariu